Släktföreningens 120-årsjubileum

Släktföreningen 120-årsjubileum ägde rum på Riddarhuset den 23 september 2017. Årsmöte Festligheterna Museibesök Dagen efter firandet på Riddarhuset bjöd Släktföreningen in till museibesök. Det blev en lyckad träff, guidad rundtur och avslutningsvis lunch på Prins Eugens Waldemarsudde i Stockholm.

Nu kan du betala med swish!

Nu har vi äntligen sett till att du som meddlem kan betala din avgift enkelt med vårt swishkonto. Swishnumret är:1236492458 Vid inbetalning, vänligen ange Era första 6 siffror i personnumret samt Er e-postadress. Vi i styrelsen finns alltid tillgängliga för Er och Ni hittar oss enklast på vår hemsida www.mörner.se

Beställ vårt fina minnesmynt!

Vi vill påminna om att släktföreningen har låtit tillverka ett minnesmynt/jetong för att högtidlighålla 300-årsjubileet av fältmarskalk Carl Gustaf Mörners upphöjning till grevlig värdighet. Minnesmyntet subventioneras av släktföreningen och erbjuds medlemmar till en kostnad av endast 600 SEK. Beställning skickas till Claes Mörner på info@cmpark.nu.

Släktföreningen besöker Morlanda Säteri

Hösten 2016 fick medlemmarna i Mörnerska Släktföreningen chansen att gemensamt besöka Morlanda Säteri. Det blev en väldigt lyckad helg med många spännande möten och upplevelser.